NEW PLANTS FOR FALL

 I løpet av sommeren har noe planter dødd og noe er jeg rett og slett lei av så derfor fikk jeg plass og rom for noen nye. Jeg elsker planter og kunne hatt enda flere i hele huset. Jeg blir i skikkelig godt humør av det ! Spørs om jeg ikke må svippe innom platebutikken ila uke for en eller to grønne godbiter til. Jeg ønsker meg skikkelig en marmor blomsterpotte og ville høre om dere har tips til hvor evt de selger ? 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...