WOW DRESS

God onsdag! Dette antrekket er kanskje ette av mine sommerfavoritter for i år. Jeg har fått så vanvittig mye meldinger av dere ang merke, men jeg har funnet den i en tilfeldig butikk når jeg var på reise. Så det er ingen merke dessverre. På lørdag er Skal Vi Danse i gang igjen og jeg skal på premieren, leder meg skikkelig for vi både skal se på Egor, dans, musikk og henge med gode venner. Det eneste jeg lurer på er hva jeg skal ha på meg ?!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Ad: Jeg viser deg produktene fra Sunspa jeg bruker for den perfekte gløden til julebordet✨ Denne uken får du hele 25% på alle Sunspa produkter på VITA @vita_no @sunspanorge #sunspa #vita_no

Ad: Jeg viser deg produktene...

Oslo now ☃️❄️

Oslo now ☃️❄️

Monday, lets do this ✔️

Monday, lets do this ✔️

🆗

🆗

❄️

❄️