WHAT A PLACE

 

For ett fantastisk sted å få besøke, en liten time fra Oslo finner du Son Spa. Jeg syntes det var helt enestående å komme seg hit på så kort tid og nyte denne vakre perlen like utenfor Oslo. I de rolige omgivelsene med den skjønne lille sommerbyen kunne jeg fint ha tilbragt ett par dager mere enn jeg gjorde. Jeg kan virkelig anbefale å ta en weekend her med både for ro, spa og nyte god mat med fin utsikt til. Jeg fikk teste ut ett spa tilbud som het the Magic Sircle som var helt spesiell, fossevannet fra taket og gyngestoler som man kan sovne i. Jeg trodde aldri jeg kunne finne roen så her godt ved å kun være ett sted men det var søren meg helt perfekt!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...