THE JACKET

Jeg tror jeg har fått omkring 50 meldinger av dere på noen timer ang denne jakken, i dag er innboksen full så tenkte å dele hvor jakken er fra, dette er nemlig enda ett budsjetttips som er fint for lommeboka og garderoben. Du finner den på Nelly og den finnes i flere farger, selv kunne jeg også tenkt meg den i sort ! Ett lite jakke crush!!!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments
 • Kjersti
  September 13, 2019

  Vet du hva jakken heter? Finner den ikke på Nelly.

  • benedicthe
   September 20, 2019

   Sheltet jacket, ser den er utsolgt igjen 🙁

 • Merete
  September 17, 2019

  Hei Benedicthe. Du er bare vakker. Jeg må bare spørre deg om hvor klokken din er fra? Hvilket merke? Klem

  • benedicthe
   September 20, 2019

   Omega <3 Vintage!!

 • Monica
  October 1, 2019

  Hei , kan jeg spørre hvilke str du hat i din jakke?????

  • benedicthe
   October 1, 2019

   L 🙂

 • Monica
  October 1, 2019

  Hei , kan jeg spørre hvilke str du har i din jakke?????

  • benedicthe
   October 1, 2019

   L <3