THE JACKET

Jeg tror jeg har fått omkring 50 meldinger av dere på noen timer ang denne jakken, i dag er innboksen full så tenkte å dele hvor jakken er fra, dette er nemlig enda ett budsjetttips som er fint for lommeboka og garderoben. Du finner den på Nelly og den finnes i flere farger, selv kunne jeg også tenkt meg den i sort ! Ett lite jakke crush!!!

10 Comments

 1. Vet du hva jakken heter? Finner den ikke på Nelly.

  1. benedicthe

   Sheltet jacket, ser den er utsolgt igjen 🙁

 2. Hei Benedicthe. Du er bare vakker. Jeg må bare spørre deg om hvor klokken din er fra? Hvilket merke? Klem

  1. benedicthe

   Omega <3 Vintage!!

 3. Hei , kan jeg spørre hvilke str du hat i din jakke?😊

  1. benedicthe

   L 🙂

 4. Hei , kan jeg spørre hvilke str du har i din jakke?😊

  1. benedicthe

   L <3

 5. Hvor mye kostet jakka? Kan jeg spørre hvor lang du er? Vil kjøpe samme og vil ha den oversized også! Du er nydelig <3

  1. benedicthe

   hei, den kostet rundt 600 og jeg er 177 og har str L for å få den ekstra stor siden jeg er så lang 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *