EYEBROWS ON FLEEK

 

Jeg må faktisk tipse dere om min bryns artist som alltid får meg til å føle meg ekstra fresh. Aya fra Wow brow er bare helt vill på detaljer og så stødig på hånden at det nesten ikke er mulig. Selv har jeg gått til Aya i noen år nå, og vet at både min søster og andre har forelsket seg i Wowbrow. Når brynene er stylet skikkelig er det også så utrolig deilig om morgenen, jeg tar kun på litt øyenbrynsgele med brunfarge så er jeg klar. Grunnen for nettopp dette tipset er for at det er så mange av dere som lurer på øyenbrynene mine og hvor jeg går!!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Comments
 • Merete
  September 19, 2019

  Kjempefine bryn! Jeg lurer på hvilken øyeskygge du bruker? Og resten av øyensminken ? Du er jo bare vakker????

  • benedicthe
   September 20, 2019

   Estee Lauder bryns pen I fargen brunette er min nummer 1 til bryn, til skygge bruker jeg Estee lauder sitt solpudder 😀 <3

   • Ina
    November 12, 2019

    Nydelig farge på leppene, hvilket merke og farge er det du har her? ?

    • Benedicthe
     November 15, 2019

     Hei, det er mack, shy girl <3

 • Ina
  November 12, 2019

  Nydelig farge på leppene, hvilket merke og farge er det du har her? ?