FOOD & ART

 

Tenk å være tilbake her på Sketch, en like storslått opplevelse denne gang som sist gang. Vi tilbragte mest tid i hovedrommet- det rosa rommet denne gangen. Jeg elsker stedet og stemningen det er på dette fantastiske stedet. Hele stedet består av flere etasjer så man kan rekke å utforske alle rom i løpet av en kveld her. Jeg tror vi klarte å tilbringe en god tid på det fine toalettet for å sikre oss noen fine bilder der også. Vi spiste en deilig tre retters hvor jeg denne gangen testet ut de vegetariske variantene på menyen som var utrolig gode. Servicen og menneskene som jobber i restauranten er enestående og står klare for å gi den beste servicen til en hver tid. Jeg Er så glad for at LoveGreatBritain nok en gang har tatt meg med hit! Du kan booke bord på Sketch direkte her!.

Sjekk ut LoveGreatBritain for andre gode reise og restaurant tips.

 

 

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.