EN AV HVER, TAKK

 

Jeg skulle få lakket over neglene mine for ett par dager siden og klarte rett og slett ikke å bestemme meg, litt rart og litt annerledes sammenlignet med hva jeg pleier å ha, men syntes det var litt morsomt med en av hver. Syntes det funker ettersom det er i litt nude toner og ikke veldig fargesprakende. Hva synte du, rart eller en keeper? 😀

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Helg og barnefri 💃🏻 takk til verdens snilleste mormor som har miniene ♥️🎈

Helg og barnefri 💃🏻 takk...

Glitter is my favourite color ✨

Glitter is my favourite color...

TGIFD

TGIFD

Ad: Jeg kan nesten ikke vente med å dele denne Joifulle nyheten fra Joico med dere ✨🎉. Her kommer en liten teaser! @joiconorway #joiconorway

Ad: Jeg kan nesten ikke...

Cashmere season 🔛

Cashmere season 🔛