EN AV HVER, TAKK

 

Jeg skulle fΓ₯ lakket over neglene mine for ett par dager siden og klarte rett og slett ikke Γ₯ bestemme meg, litt rart og litt annerledes sammenlignet med hva jeg pleier Γ₯ ha, men syntes det var litt morsomt med en av hver. Syntes det funker ettersom det er i litt nude toner og ikke veldig fargesprakende. Hva synte du, rart eller en keeper? πŸ˜€

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming πŸ‘€

Weekend is coming πŸ‘€

Ad: Jean Paul sin vΓ₯rkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! πŸ¦šβ˜€οΈ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vΓ₯rkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! πŸ–€

Whatever is good for your...

πŸ’‡πŸ½β€β™€οΈπŸ’‡πŸ½β€β™€οΈπŸ’‡πŸ½β€β™€οΈ

πŸ’‡πŸ½β€β™€οΈπŸ’‡πŸ½β€β™€οΈπŸ’‡πŸ½β€β™€οΈ