HØSTKLASSIKERE FRA JEAN PAUL

ANNONSE

 

 

 

Som de fleste mine følgere kanskje har fått med seg ELSKER jeg blazere. Jeg falt pladask for denne herre blazeren i ull i ett rutete mønster. Det som er så fint er at den passer både meg og Egor perfekt, jeg syntes det er så digg å slenge en lett ullblazer over Skulderene på denne tiden av året hvor været er ganske skiftene fra varmt til kaldt.

Blazer HER  Bukse HER

 

 

Visste du at denne genseren egentlig er en gammel 90 talls favoritt fra Jean Paul? Tenk at de har relansert denne kule genseren med og uten hette igjen, sikkelig kult!  OBS!! Denne finnes kun i ett begrenset antall som kun selges på nett.

Genser HER

 

Jeg elsker deilige lange ullkåpe, allerede har det vært noen dager hvor jeg ikke kan ha på annet enn ull på ull denne høsten. Det er både super lekkert på og ett klassisk plagg til garderoben som man har i årevis. Jeg må innrømme at jeg aldri blir lei av ruter i kombinasjon med lekre kvaliteter slik som denne.

 Kåpe HER

 

Hvert eneste år sikrer jeg meg noen nye ullgensere. Det som er avgjørende for valget av strikken jeg kjøper er først og fremst at kvaliteten er deilig og fin men også at det er tidløse fasonger. Denne strikken er bare helt midt i blinken for meg og de som kjenner meg vet at jeg bor i slike. Nå har jeg latt noen nuppete slitne gensere få gå og har allerede rukket å bruke denne klassikeren masse. Den finnes også i flere fargevarianter.  Høst og strikk er jo kanskje en av de beste kombinasjonene!!

Ullgenser HER

Jeg tror det gar gått noen år siden jeg sist brukte vest, men hei, jeg elsker at boblevesten kommer tilbake for fullt. Ikke bare er det fint å se på men ett skikkelig praktisk og deilig plagg å slenge over uten at det blir for varmt.

Ullgenser HER   Vest HER

 

Jean Paul er for mange veldig kjent og jeg tipper at de aller fleste enten har hatt ett palgg eller to herfra, men også har noe de elsker fra merket. Visste du alt Jean Paul er 100% norsk merke, alt designes og blir til i Norge. Det er jo veldig kult ettersom det ikke er så mange norske merker som har vært på markedet helt siden 1977 og er så store som de er. Jean Paul er veldig klassisk og har deilige kvaliteter som varer og varer i garderoben år etter år. Det er jo noe av det viktigste jeg ser etter når jeg skal investere i nye plagg.

Jean Paul selges på nett HER, Voice, Vic og Boys of Europe.

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.