HVORDAN FÅ DEN FINESTE GLØDEN ?

ANNONSE

rabattkode lengre ned i innlegg

I går var jeg på jentekveld og brukte noen produkter som gir huden den perfekte partygløden. Jeg tipper dette er tipsmange ville like å ta med seg nå som vi sakte men sikkert går inn i julebordssesongen. I mange år har jeg brukt Sunspa sine selvbruningsprodukter og spesielt før spesielle anledninger bruker jeg alltid å spraye meg med Sunspa i fargen Chocolate. Selvbruning er ett must I min hverdagsrutine fordi det gir meg en fin og glødende look hele vinteren. Det viktigste mang gjør i denne prosessen er å skrubbe huden godt før man sprayer huden med spray eller bruker en mousse. Dette etterlater en mye jevnere hud og en brunfarge som ikke blir så skjoldete. For å ta vare på fargen lengst mulig og for å ikke få en skjoldete brunfarge bruker jeg Sunspa Gradual Tan Lotion på kvelden før jeg legger meg dagene etter spraying.

 

Jeg er veldig glad i hudpleierutiner som er enkelt, effektivt og raskt å bruke. Jeg har nå begynt å bruke en ny genial gul maske “YSFS High five- for cover up“som kan brukes over 70 ganger, under denne legger man serum eller en sheetmaske man ønsker skal trekke ekstra dypt inn i huden, altså helt på hudens dypeste nivå. Cover Up Mask skaper en barriere slik at du får full effekt av produktet som ligger på huden.

Så enda noen gode grunner for å bruke denne geniale gullmasken:

Bedre absorbering av dine favoritt produkter – mikroklima teknologi forhindrer fordampning av kremer, serum, masker og oljer, og trenger dypere ned i huden

Bedre bevegelighet når du bruker din maske. Bruk cover up mens du leser, ser på tv, vasker huset, bretter klær, eller sover

Øker blodsirkulasjonen og fornyer cellene ved hjelp av mikroklima teknologi

– Masken vil ved hjelp av din egen kroppstemperatur gi en varmende effekt, og bli en «facesteamer» ved bruk i for eksempel et varmt bad

Perfekt hydrering – låser fuktigheten og skaper en barriere, så huden hydreres på dypeste nivå

Fremmer kollagenproduksjonen, noe som i tillegg reduserer og forhindrer tegn på aldring og fine linjer

Kan brukes opptil 70 ganger.. Bare vask den i varmt vann og så er den klar for bruk igen..

 

 

 

Jeg tror ikke jeg har gått en hel uke uten å bruke øyemasker på flere år og kan tipse om at produktet Patchology Illuminating Eye Pads er helt råe å bruke før man skal legge fest sminken. De mørke ringene blir utrolig nok mindre og tørrhetslinjene blir ikke like kraftige. Jeg har også forelsket meg i øyemasken som jeg tar på før jeg legger meg som heter Patchology Restoring Night Eye Gel, denne jobber aktivt med huden for å bevare huden så glatt og ung som mulig rundt øynene. Jeg kan tipse om at du finner disse herlighetene på Vitus Apotek – HER.

 

Altså se hvor fin huden er etter bruk av Patchology Illuminatin Eye Gel Pads og sheet masken Patchology Soother som er en 5 minute mask som gir en helt sinnsykt fin glød og etterfuktet. Denne kan man fint bruke alene eller med  den gule masken over for enda bedre resultat. Jeg kan melde om at sminken ligger helt perfekt etter denne kraftige fuktboosten som huden får. Huden er generelt skikkelig fresh når jeg bruker bruke Cover Up Mask, man ser en stor umiddelbar forskjell. Super enkelt og det tar jo ingen ekstra tid å slenge denne over favoritt produktet ditt.

 

Jeg gir deg nå 25% på YSFS Cover Up Mask som er en Gullmulighet til å selv få den fineste sommergløden til å vare ut hele høsten og vinteren. RABATTKODE : YSFS25  

Du finner Cover Up Mask HER

 

 

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Carina
  September 30, 2019

  Bruker du fuktighetskrem før du sprayer huden med sunspa?

  • benedicthe
   October 1, 2019

   Nei, jeg lar spray tan tørke helt før jeg påfører krem 🙂