EN NY LOOK PÅ KJØKKENET

Annonse

NB: Rabattkode nederst i bloggpost!!!

Jeg elsker bilder og posters fordi det gjør så mye med ett rom, som mange vet har vi kanskje litt vel mange men jeg syntes det gir ett personlig og annerledes utrykk i huset med alle disse fine veggene som blir spiret opp med lekre motiver og fotokunst!

Jeg gir mine lesere det beste tilbudet på Desenio.no slik at du også kan gjøre ditt hjem koselig å personlig denne høsten. Ved bruk av Rabattkoden BYBENE30 får du hele 30 % på hele nettbutikken (gjelder ikke rammer handpicked-/personlige posters).

På instagram story deler jeg også en liten videosnutt av hvor lekkert dette faktisk er blitt i morgen.

Sjekk ut det fine utvalget til Desenio HER .

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.