WINTERBOOTS

Jeg har nettopp kjøpt meg nye vinterboots som jeg både syntes er super fine å se på, men de er også varme og kjempe deilige å ha på foten. På Koutoure hadde de ett helt sinnsykt utvalg av disse bootsene i alle mulige farger og kjenner jeg kanskje må ha ett par i beige også denne sesongen. De ville passet til så mye av mine klær og jakker! Har du andre tips til freshe sko til den kommende sesongen?:)

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming 👀

Weekend is coming 👀

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! 🦚☀️ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! 🖤

Whatever is good for your...

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️