WINTERBOOTS

Jeg har nettopp kjøpt meg nye vinterboots som jeg både syntes er super fine å se på, men de er også varme og kjempe deilige å ha på foten. På Koutoure hadde de ett helt sinnsykt utvalg av disse bootsene i alle mulige farger og kjenner jeg kanskje må ha ett par i beige også denne sesongen. De ville passet til så mye av mine klær og jakker! Har du andre tips til freshe sko til den kommende sesongen?:)

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Glitter is my favourite color ✨

Glitter is my favourite color...

TGIFD

TGIFD

Ad: Jeg kan nesten ikke vente med å dele denne Joifulle nyheten fra Joico med dere ✨🎉. Her kommer en liten teaser! @joiconorway #joiconorway

Ad: Jeg kan nesten ikke...

Cashmere season 🔛

Cashmere season 🔛

Black/White 🐼 Always a winner!

Black/White 🐼 Always a winner!