TO PIZZA STEDER DU MÅ BESØKE I OSLO

Pizza elsker som jeg er så har jeg siktet meg ut to favoritter i Oslo, grunnen til at jeg tipser om disse stedene er for jeg vet det er mange som ikke har vært her og for at maten er fabelaktig god! Første stedet ligger på Youngstorget og heter Girotondo. en helt spesiell liten perle med store bord som man sitter rundt i selskap med kjente og ukjente. Det er en gjeng med nydelige italienere som driver stedet og de byr på den beste vinen og pizzaen.

 

 

Nylig testet jeg ut en annen Italiensk pizza restaurant, Ludo. Stedet ligger sentralt på Majorstua og de har en spennende pizza meny, og jeg fant min favoritt som er med masse trøffel og parmesan. Stedet er super lunt og sjarmerende, så syntes det var helt perfekt for en venninnekveld mitt i uka.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

🎄 #christmasiscoming

🎄 #christmasiscoming

Ad: På bloggen finner du mine favoritter fra @jeanpaul_norge sin eksklusive Ski Capsule Collection som nå er i butikk ⛷🎿 ❄️ En av tingene jeg digger ekstra mye med Jean Paul er de gode kvalitetene og klassiske designene som varer år etter år 🖤❄️. #jeanpaulnorge

Ad: På bloggen finner du...

Power suit!w

Power suit!w

Leg day 🤞🏼

Leg day 🤞🏼

p u f f ❄️

p u f f ❄️