HØSTENS DEILGSTE MERINOULL

 

Jeg er så glad for at det endelig er tid for å ta i bruk høstens deiligste ullsett. Jean Paul har laget en egen merinoull-kolleksjon som er helt perfekt som loungewear og ikke minst super fint å bruke til hverdags. Jeg fryser stort sett alltid og setter ekstra stor pris på gode kvaliteter som varmer fra innerst til ytterst. Det som jeg liker så godt med Jean Paul sin kolleksjon er den fine passformen og den tynne fine kvaliteten som faller veldig fint på. Kan tipse om at settet også er nydelig i en mørk lekker gråfarge.

Bukse finner du HER.  Genser finner du HER.

 

 

Jean Paul har ikke bare laget årets diggeste merinoullkolleksjon, men en hel del andre godbiter som er verdt å sikre seg for å holde varmen og se fresh ut i høstkulda. Jeg har falt helt for den fine rutete kåpen som er fin til absolutt alt i min garderobe, og ett ekstra pluss er at den varmer godt nedover rumpa/benene .

Jakken finner du HER.

Jeg visste faktisk ikke før i år at Jean Paul lager så mye fine sko, men dette er dere nødt til å sjekke ut for jeg har flere sko på ønskelista blant dette fine utvalget. Jeg har bodd i disse deilige, fôrede bootsene den siste uken hvor det både har regnet, vært frost og skikkelig surt. Dette er den perfekte hverdagsbootsen i minne øyne. Skoene er nette og fine i fasongen og de er kjempe gode å gå i, altså ett skikkelig godt kjøp.

 

Bootsene finner du HER.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.