NEW WEEK

En ny uke er her og jeg planlegger samt jobber rundt noen prosjekter som kommer ut fortløpende 🙂 Jeg jobber også i disse dager med nytt design på bloggen og gleder meg til å viser dere hvordan resultatet blir. Det blir en egen enkeltstående side utenfor UI, så dette blir veldig spennende.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments
 • Maren
  November 1, 2019

  Likte godt dette designet 😍

  • Maren
   November 1, 2019

   Det er forresten en fryd å klikke seg inn her, man blir alltid så inspirert 💕

 • rardApesk
  November 6, 2019

  hi 🙂 bross 🙂

Looking in to the weekend like 😎💫

Looking in to the weekend...

My VALENTINE ❤️❤️❤️❤️ @egorfilipenko

My VALENTINE ❤️❤️❤️❤️ @egorfilipenko

A lovely lunch spot! 🌺👉🏽up on the blog!

A lovely lunch spot! 🌺👉🏽up...

Ad: GIVEAWAY 👀⚡️. Jeg gir bort to par box freshe sneakers fra @jeanpaul_norge til to heldige følgere!! Tag to venner og følg @jeanpaul_norge og jeg trekker to heldige den 23 februar ✨🎊👯‍♂️. #jeanpaulnorge

Ad: GIVEAWAY 👀⚡️. Jeg gir...

t a x i life 🙋🏽‍♀️🚕

t a x i life...