CASHMERE SEASON

 

Takk gud for at det er gullsesong igjen, jeg har hatt masse deilige strikkeplagg som har ligget Ƅ ventet pƄ meg. Jeg bor i strikkesett hele vinteren, rett og slett for at jeg hater og fryse. Ett superpigg sett er bla dette cashemre sette fra Wildwool cashmere.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Helg og barnefri šŸ’ƒšŸ» takk til verdens snilleste mormor som har miniene ā™„ļøšŸŽˆ

Helg og barnefri šŸ’ƒšŸ» takk...

Glitter is my favourite color āœØ

Glitter is my favourite color...

TGIFD

TGIFD

Ad: Jeg kan nesten ikke vente med Ć„ dele denne Joifulle nyheten fra Joico med dere āœØšŸŽ‰. Her kommer en liten teaser! @joiconorway #joiconorway

Ad: Jeg kan nesten ikke...

Cashmere season šŸ”›

Cashmere season šŸ”›