THIS ROOM

Jeg har fått så mye henvendelser ang rommet og hotellet jeg bodde på for en drøy uke siden. Grunnen til at det ikke er så mange som vet om dette er at det kun har vært åpent i rundt 3 uker og helt nytt. Hotellet heter First Hotel & Suits Oslo West og ligger omtrent midt i Bogstadveien sentralt til alt. Hotellet har masse ulike rom i alle ulike stiler så her finnes det noe for en hver smak. Jeg sjekket inn på min favoritt som var dette rosa nydelige rommet som jeg gjerne skulle hatt fast. Forelsket meg helt i det nydelige interiøret.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Ad: Thank you for celebrating and encouraging woman arround the world to have their own individuality and uniqe style ❤️💃🏽 i just bought these lovely pair of shoes @enibbana www.enibbana.com ❤️🦋

Ad: Thank you for celebrating...

Denim day 🦋

Denim day 🦋

All time favourite - crispy white shirt 🤍

All time favourite - crispy...

🖤🤍

🖤🤍

q u i c k f i x 👉🏼

q u i c k...