PERFECT WEEKEND GLAM

Style

Jeg lurer på om jeg skal få svingt meg med denne lekre toppen i helgen etter som vi nå går inn i jlebordsesongen og da passer det ekstra fint med paljetter, glitter og stas!

God lørdag! Bloggen er endelig oppe å går, håper dere liker det nye designet og at det fortsetter å bli en side dere vil besøke. Om dere har neon tanker om brukervennlighet eller noe som burde vært annerledes er jeg glad for tilbakemeldinger på dette.

Jeg lurer på om jeg skal få svingt meg med denne lekre toppen i helgen etter som vi nå går inn i julebordsesongen og da passer det ekstra fint med paljetter, glitter og stas! Toppen er kjøpt hos Koutore i arkaden. Jeg vet også at de har fått inn en hel del paljetter som jeg faktisk skal innom å prøve ila uken som kommer.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming 👀

Weekend is coming 👀

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! 🦚☀️ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! 🖤

Whatever is good for your...

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️