WEEKEND BLISS


Å tusle rundt i byens gater med familien er bare helt nydelig, alt er stengt og vi skal ikke rekke noen verdens ting. Jeg elsker å finne roen på ett av mine favoritt lunsj steder som ligger midt på Frogner, Raw Oslo. SKikkelig fresh og god lunsj, jeg bestiller stort sett alltid det samme og anbefaler å teste ut bruse menyen med nutellamilk til. nammis!!!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Helg og barnefri 💃🏻 takk til verdens snilleste mormor som har miniene ♥️🎈

Helg og barnefri 💃🏻 takk...

Glitter is my favourite color ✨

Glitter is my favourite color...

TGIFD

TGIFD

Ad: Jeg kan nesten ikke vente med å dele denne Joifulle nyheten fra Joico med dere ✨🎉. Her kommer en liten teaser! @joiconorway #joiconorway

Ad: Jeg kan nesten ikke...

Cashmere season 🔛

Cashmere season 🔛