JEAN PAUL SKI CAPSULE COLLECTION

Annonse

Fleece Jakke fra Jean Paul finner du her. Ullundertøy genser fra Jean Paul finner du her.

Mohair genser fra Jean Paul rundt livet finner du her.

Lettdunsjakke fra Jean Paul finner du her.

I år har Jean Paul lansert en eksklusiv Ski Kolleksjon Jean Paul Ski Capsule Collection som består av 20 plagg til dame og herre som har ett eksklusivt preg inspirert av de franske alpene. Ikke bare er plaggene super lekre i Fjellet og naturen men også til hverdagen.

Boblejakke med pels i hette fra Jean Paul finner du her. Ullgenser med skrift fra Jean Paul finner du her.

Det er helt tydelig at vintermoten de siste årene har vært preget av den klassiske retro ski/afterski looken som jeg syntes Jean Paul virkelig har plukket opp i denne rykende ferske kolleksjonen. Dette er jo også noe som plukker opp selve merket og deres historie med de klassiske plagg i klassiske farger som varer i garderoben år etter år.

Ullgenser med hals og skrift fra Jean Paul finner du her. Boblejakke med pels i hette fra Jean Paul finner du her.

Et viktig punkt for meg når jeg investerer i plagg til min garderobe er å velge tidløse snitt, farger , og gode kvaliteter som aldri går ut av motebildet. Jean Paul er veldig gode på rene kvaliteter av både ull, bomull og flanell som er behagelig å lett å ha på seg i ett norsk klima. Jeg må innrømme at jeg smeltet litt ekstra når jeg så hvor de fine kampanjebildene er tatt, nemlig Chamonix, dette er utvilsomt meg og Egors favorittskisted som vi har besøkt utenfor Norge.

Ullgenser med hals og skrift fra Jean Paul finner du her.

Jeg er jo generelt alltid ganske kald av meg og kan tipse om å slenge lettdunsjakken under boblejakken på de kaldeste dagene er genialt for ekstra varme. Jeg liker å kunne kle meg i lag på lag og det er greit å kunne regulere både etter aktivitet og temperatur. I selve ski kolleksjonen har jeg også lagt en ekstra elsk på Jean Pauls FEMME & Apres Ski genseren med tydelige print som gjør ett lite statement i seg selv. Selvom Jean Paul Apres Ski genseren egentlig er en herremodell må jeg innrømme at jeg selv har rukket å bruke denne hakket mere enn Egor 🙂 .

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Helene
  January 4, 2020

  Hva slags tights har du på deg?

  • Benedicthe
   January 6, 2020

   NIKE 🙂