DONT STOP

Jeg syntes det er fint med litt farge på leppene nå som vi går inn i mørkere tider og ikke minst julebordsesong. Jeg har funnet en rød klassisk favoritt som heter Dont Stop fra Estee Lauder. Denne tørker ikke ut leppene og er lett å påføre. Jeg tror jeg skal finne frem en eller to burgunder røde favoritter også som jeg kan anbefale dere også. Etter å ikke benyttet rødt på snart ett år kjenner jeg at jeg nå skal ta i bruk de fine leppestiftene igjen.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...