COZY HOTEL STAY

ADFor en liten uke siden sjekket jeg igjen inn på First hotel & Suites West i hjertet av Oslo. Jeg fikk denne gangen teste ut ett annet rom enn sist og dette var minst like koselig. Dere husker kanskje det rosa fine rommet jeg hadde sist, dette er i samme stil bare mere i gule toner. Jeg syntes det er gøy at hotellet har rom i alle ulike unteriølr stiler og at de virkelig har noe for en hver smak. Da blir det en liten overraskelse å komme uten å helt vite hvilke rom vi får.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Helg og barnefri 💃🏻 takk til verdens snilleste mormor som har miniene ♥️🎈

Helg og barnefri 💃🏻 takk...

Glitter is my favourite color ✨

Glitter is my favourite color...

TGIFD

TGIFD

Ad: Jeg kan nesten ikke vente med å dele denne Joifulle nyheten fra Joico med dere ✨🎉. Her kommer en liten teaser! @joiconorway #joiconorway

Ad: Jeg kan nesten ikke...

Cashmere season 🔛

Cashmere season 🔛