HALLOWEEN MAKEUP 2019

Jeg la min elsk på årets Halloween make up og I år valgte jeg en klovnelook som er ganske feminin. Jeg har en hel liste med masse lekre makeup varianter på Pintrest og har allerede mange ideer til neste årlige Halloween feiring. Når vi var i site liten og ikke hadde ordnet noe kostyme var det ganske så greit å gå for en makeup som kunne brukes til klærne jeg allerede hadde i garderoben. flere har spurt hvem som gjorde sminken og dette er en nydelig jente som heter Maja Mathiesen! <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

🎄 #christmasiscoming

🎄 #christmasiscoming

Ad: På bloggen finner du mine favoritter fra @jeanpaul_norge sin eksklusive Ski Capsule Collection som nå er i butikk ⛷🎿 ❄️ En av tingene jeg digger ekstra mye med Jean Paul er de gode kvalitetene og klassiske designene som varer år etter år 🖤❄️. #jeanpaulnorge

Ad: På bloggen finner du...

Power suit!w

Power suit!w

Leg day 🤞🏼

Leg day 🤞🏼

p u f f ❄️

p u f f ❄️