EN GLØDENDE HUD TIL JULEBORDET

Annonse

JEG DELER MINE HEMMELIGHETER FOR EN FRESH PARTYLOOK I SAMARBEID MED SUNSPA, YSFS OG PATCHOLOGY

En ting er helt sikkert og det er at vi nå går inn i den store julebordsesongen, og da vil vi alle skinne litt ekstra. Jeg skal dele mine ultimate partytriks som jeg benytter meg av for å få en ekstra fin og glødende hud.

Som kjent vet flere at jeg digger å kunne smøre meg inn i selvbrunings mousse eller selvbruningssprayen til Sunspa, denne gir huden en litt finere farge, noe som jeg syntes e fint om jeg skal føle meg ekstra fin en kveld. Jeg syntes det er ett supert og hudvennlig alternativ å benytte Sunspa sine selvbruningsprodukter. Selv har har fullstendig sluttet å utsette huden for sol utenom sommeren da dette rett og slett gjør at huden ser mere vissen ut med tiden.

Du finner alle Sunspa produktene her!

SUPER DEAL: DE NESTE TO UKENE FÅR DU HELE 25% PÅ ALT FRA SUNSPA PÅ VITA.

Jeg kombinerer ofte Sunspa mousse og spray alt ettersom hva jeg har tid til. Jeg liker å smøre meg med moussen før jeg legger meg for da våkner jeg opp med en kjempe fin brunfarge. Sunspa sinelvbruningsmouzsse trekker inn på fem minutter og oppleves ikke klissete på huden så jeg kunne også gått direkte på fest etter å smurt inn huden.

Mange lurer på om jeg smører annisktet mitt med samme produkt og svaret er ja. Jeg liker å ha ett lite grunnlag av farge i ansiktet som gjør at sminken som skal legges ser hakket freshere ut.

Sunspa sin selvbrunings spray i fargen Chocolate er veldig fin nå på vinteren og denne er veldig lett å påføre enten samme dag eller kvelden før. Her kan man oppleve at noen partier blir litt dypere i fargen etter hvor langt unna huden du holder, så det er bare å klappe lett over huden med påføringshansken så blir dette helt jevnt og fint.

Her ser du tydelig forskjell på ben til høyre som er uten selvbruning og benet til venstre har ett strøk med Sunspa selvbruningsmousse i fargen Medium.

HELE DENNE UKEN FÅR DU OGSÅ 40% PÅ ALT FRA PATCHOLOGY PÅ VITUS APOTEK.

Utover å friske opp huden med enkel selvbruning fra Sunspa er jeg faktisk blitt helt hekta på Patchology sine sheetmasks og eyemasks. Før jeg skal legge en sminke som jeg vil skal sitte ekstra fint så er dette mine to party favoritter for masse fukt og glød på en gang. Patcholgy “Rejuvenating Eye Gel” pads og Patchology “Just let it glow” ansiktsmaske eller man kan også kalle den askepottmasken.

Maskene bidrar til å jevne ut tørre og fine linjer. De gir masse fukt og forbedrer elastiteten.

Patchology finner du hos Vitus Apotek!

YSFS er nå på 40% og du finnes her !

Resultatet blir altså så bra!!

Det er jo ingen hemmelighet at i dette røffe været vi har i Norge så er det veldig takknemlig med noen små hjelpemidler for la huden skinne litt ekstra. Jeg bruker derfor jevnlig Sunspa selvbruning ca 2 ganger i uken og Patchology ansiktsmaskene/ øyemaskene 1-2 ganger pr uke. Personlig føler jeg meg ekstra fresh når huden både får litt farge og ikke minst en liten fuktboost.

Jeg anbefaler også å ta en titt her på selvbruner.no for flere slevbruningstips!!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.