BEHIND THE SCENES

Nå har jeg i samarbeid med Joico laget en ny film som jeg ikke kan vente med å dele. Filmen vil være til stor inspirasjon for julebordsesongen som vi nå går i inn i. Jeg skal også få laget en styling video hvor jeg selv viser dere hvordan håret rulles og styles for best hold en hel kveld. Det er jo noen små knep som gjør at dette faktisk holder veldig bra selv etter 5-6 timer. Deler som sagt mine hårhemmeligheter om ikke lenge på Instagram så husk å følge med på min story der.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming 👀

Weekend is coming 👀

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! 🦚☀️ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! 🖤

Whatever is good for your...

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️