BEHIND THE SCENES

Nå har jeg i samarbeid med Joico laget en ny film som jeg ikke kan vente med å dele. Filmen vil være til stor inspirasjon for julebordsesongen som vi nå går i inn i. Jeg skal også få laget en styling video hvor jeg selv viser dere hvordan håret rulles og styles for best hold en hel kveld. Det er jo noen små knep som gjør at dette faktisk holder veldig bra selv etter 5-6 timer. Deler som sagt mine hårhemmeligheter om ikke lenge på Instagram så husk å følge med på min story der.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

🎄 #christmasiscoming

🎄 #christmasiscoming

Ad: På bloggen finner du mine favoritter fra @jeanpaul_norge sin eksklusive Ski Capsule Collection som nå er i butikk ⛷🎿 ❄️ En av tingene jeg digger ekstra mye med Jean Paul er de gode kvalitetene og klassiske designene som varer år etter år 🖤❄️. #jeanpaulnorge

Ad: På bloggen finner du...

Power suit!w

Power suit!w

Leg day 🤞🏼

Leg day 🤞🏼

p u f f ❄️

p u f f ❄️