EN PASTAFAVORITT

LIVETS PASTAFAVORITT

Pastaen alle spør om er jo en super enkel hverdags favoritt her i heimen. Jeg er jo heldig som bor med en matglad mann som er veldig flink på kjøkkenet. Jeg tenkte å dele denne enkle oppskriften med dere slik at dere også kan teste ut dette smakfulle måltidet.

Det er få ingredienser og dette er matvarer vi alltid ha i kjøleskapet som gjør det veldig enkelt å slenge sammen.

2 chil (etter ønske)

1 hel hvitløk

En jevn fylt stekepanne med god olivenolje

En hånd fersk basilikum

En pakke bacon (kan også lages vegetarisk)

5-6 aromasopp (kantareller om det er sesong)

Revet parmesan- Så masse du vil

Stek hvitløken på lav varme i ca 5-8 minutter, tilsett deretter finhakket bacon og stek den gylden, deretter tilsetter du soppen, chilien og basilikum til slutt. Smak til med salt og pepper. Jeg liker å tilsette chili litt senere slik at pastaen blir mere spicy men dette smakes til etter eget ønske. Hvis vi har ruccula i kjøleskapet pleier jeg alltid å toppe pastaen med dette.

VOILÀ

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Camilla
  November 22, 2019

  Den må prøves 🤩🤩

  • Benedicthe
   November 23, 2019

   Så hyggelig 🤭😍💘

🎄 #christmasiscoming

🎄 #christmasiscoming

Ad: På bloggen finner du mine favoritter fra @jeanpaul_norge sin eksklusive Ski Capsule Collection som nå er i butikk ⛷🎿 ❄️ En av tingene jeg digger ekstra mye med Jean Paul er de gode kvalitetene og klassiske designene som varer år etter år 🖤❄️. #jeanpaulnorge

Ad: På bloggen finner du...

Power suit!w

Power suit!w

Leg day 🤞🏼

Leg day 🤞🏼

p u f f ❄️

p u f f ❄️