NAIL OBSESSION

Novemberneglene er på og jeg er obsessed med fargekombinasjonen! jeg tror jeg aldri blir lei av sort og hvitt i mønster, prikker etc. Det er bare noe med det at det funker til alt. Det er kanskje ikke helt som glitter neglene for julebord som mange går for np men det får bli neste runde.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

mine 💙

mine 💙

Ad: Årets eksklusive skikolleksjon fra @jeanpaul_norge finner du nå på bloggen min 🏂❄️ se hvordan plagg både jeg og Egor kan bruke om hverandre pluss andre lekre pieces! #jeanpaulnorge

Ad: Årets eksklusive skikolleksjon fra...

🎄 #christmasiscoming

🎄 #christmasiscoming

Ad: På bloggen finner du mine favoritter fra @jeanpaul_norge sin eksklusive Ski Capsule Collection som nå er i butikk ⛷🎿 ❄️ En av tingene jeg digger ekstra mye med Jean Paul er de gode kvalitetene og klassiske designene som varer år etter år 🖤❄️. #jeanpaulnorge

Ad: På bloggen finner du...

Power suit!w

Power suit!w