JOIFULL TEASER

annonseNå som det endelig er helg igjen vil jeg gi den en liten teaser på en Joifull nyhet som snart lanseres hos Joico. Jeg kan røpe at dette har vært min beste håhroppleelse som jeg noen gang har testet. Gleder meg til å vise dere hele filmen til uka! Stay tuned!

God helg

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

🎄 #christmasiscoming

🎄 #christmasiscoming

Ad: På bloggen finner du mine favoritter fra @jeanpaul_norge sin eksklusive Ski Capsule Collection som nå er i butikk ⛷🎿 ❄️ En av tingene jeg digger ekstra mye med Jean Paul er de gode kvalitetene og klassiske designene som varer år etter år 🖤❄️. #jeanpaulnorge

Ad: På bloggen finner du...

Power suit!w

Power suit!w

Leg day 🤞🏼

Leg day 🤞🏼

p u f f ❄️

p u f f ❄️