SPARKLING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I Kveld er det finale på Skal vi danse og jeg romsterer hele garderoben for å finne det perfekte antrekket for en fantastisk kveld. Skal jeg gå for paljett toppen eller skal jeg gå for en kjole/kimono i paljetter. Har en vakker ny party favoritt fra Koutore som er veldig aktuell for anneldningen også!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

🎄 #christmasiscoming

🎄 #christmasiscoming

Ad: På bloggen finner du mine favoritter fra @jeanpaul_norge sin eksklusive Ski Capsule Collection som nå er i butikk ⛷🎿 ❄️ En av tingene jeg digger ekstra mye med Jean Paul er de gode kvalitetene og klassiske designene som varer år etter år 🖤❄️. #jeanpaulnorge

Ad: På bloggen finner du...

Power suit!w

Power suit!w

Leg day 🤞🏼

Leg day 🤞🏼

p u f f ❄️

p u f f ❄️