DECOR

I forrige uke fikk jeg denne vakre og dekorative julekulen i fra Joico. Jeg gleder meg til å finne frem mine andre fine julekuler og tror jeg alltid hatt en liten crush på nettopp disse til juledekor. En annen hyggelig tradisjon rundt snøhulene er at hver gang jeg er ute å reiser så kjøper jeg disse til barna. Så de har veldig mange søte varianter til pynt på rommet sitt <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

🎄 #christmasiscoming

🎄 #christmasiscoming

Ad: På bloggen finner du mine favoritter fra @jeanpaul_norge sin eksklusive Ski Capsule Collection som nå er i butikk ⛷🎿 ❄️ En av tingene jeg digger ekstra mye med Jean Paul er de gode kvalitetene og klassiske designene som varer år etter år 🖤❄️. #jeanpaulnorge

Ad: På bloggen finner du...

Power suit!w

Power suit!w

Leg day 🤞🏼

Leg day 🤞🏼

p u f f ❄️

p u f f ❄️