CHRISTMAS CAME EARLY

CHRISTMAS CAME EARLY THIS YEAR

I flere år har jeg jaktet på akkurat denne godbiten etter jeg så den i butikk. Jeg har angret på at jeg ikke sikret meg den den gang og endelig har jeg fått tak i en som jeg ikke kan vente med å bruke. Det er en litt spesiell modell som jeg har sett veldig få av og derfor er det ekstra stas å ha en denne statement Chanel vesken som passer perfekt inn i min nøytrale sort hvitt garderobe!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

mine 💙

mine 💙

Ad: Årets eksklusive skikolleksjon fra @jeanpaul_norge finner du nå på bloggen min 🏂❄️ se hvordan plagg både jeg og Egor kan bruke om hverandre pluss andre lekre pieces! #jeanpaulnorge

Ad: Årets eksklusive skikolleksjon fra...

🎄 #christmasiscoming

🎄 #christmasiscoming

Ad: På bloggen finner du mine favoritter fra @jeanpaul_norge sin eksklusive Ski Capsule Collection som nå er i butikk ⛷🎿 ❄️ En av tingene jeg digger ekstra mye med Jean Paul er de gode kvalitetene og klassiske designene som varer år etter år 🖤❄️. #jeanpaulnorge

Ad: På bloggen finner du...

Power suit!w

Power suit!w