CHRISTMAS CAME EARLY

CHRISTMAS CAME EARLY THIS YEAR

I flere år har jeg jaktet på akkurat denne godbiten etter jeg så den i butikk. Jeg har angret på at jeg ikke sikret meg den den gang og endelig har jeg fått tak i en som jeg ikke kan vente med å bruke. Det er en litt spesiell modell som jeg har sett veldig få av og derfor er det ekstra stas å ha en denne statement Chanel vesken som passer perfekt inn i min nøytrale sort hvitt garderobe!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming 👀

Weekend is coming 👀

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! 🦚☀️ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! 🖤

Whatever is good for your...

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️