FØRJULSKOS

Ett lite førjulstips som er skikkelig koselig er å dra innom Grand Hotel. Dette stedet er en av mine favoritter i byen og får så mange gode minner fra å ha vært masse her helt siden jeg var liten jente. Å kunne nyte en lunsj eller middag her nå i førjulstiden er helt perfekt. Selv spiste jeg på Palmen sist som har nydelig mat og jeg skal allerede tilbake denne uken med familie så det blir stas. Hele Grand Hotel er pyntet ordentlig fint så det er ekstra fint å ta turen innom nettopp nå.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

🎄 #christmasiscoming

🎄 #christmasiscoming

Ad: På bloggen finner du mine favoritter fra @jeanpaul_norge sin eksklusive Ski Capsule Collection som nå er i butikk ⛷🎿 ❄️ En av tingene jeg digger ekstra mye med Jean Paul er de gode kvalitetene og klassiske designene som varer år etter år 🖤❄️. #jeanpaulnorge

Ad: På bloggen finner du...

Power suit!w

Power suit!w

Leg day 🤞🏼

Leg day 🤞🏼

p u f f ❄️

p u f f ❄️