EN PERLE I OSLO BY

Tenke å tipse dere om dette vakre universet av et shoroom som jeg var innom i forrige uke i forbindelse med ett event for Jane Kønig. Vakre Sanatorium ligger på Sthanshaugen i Oslo og de har både utsalg av vakkert interiør og møbler. Det som er helt spesielt er at dette er ett showroom som er utformet som en stor unik leilighet som også kan leies. Jeg var helt målløs over hvor slående vakkert det var her.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

🎄 #christmasiscoming

🎄 #christmasiscoming

Ad: På bloggen finner du mine favoritter fra @jeanpaul_norge sin eksklusive Ski Capsule Collection som nå er i butikk ⛷🎿 ❄️ En av tingene jeg digger ekstra mye med Jean Paul er de gode kvalitetene og klassiske designene som varer år etter år 🖤❄️. #jeanpaulnorge

Ad: På bloggen finner du...

Power suit!w

Power suit!w

Leg day 🤞🏼

Leg day 🤞🏼

p u f f ❄️

p u f f ❄️