ALL ABOUT SKI

annonse

Femme genseren fra Jean Paul finner du HER!

Tenk at Jean Paul har kommet med en egen Capsule Ski Collection!! Jeg elsker jo å være på fjellet, gå på ski og kjøre på brett. Det er ingen hemmelighet at det er en liten bonus å kunne ta på seg varme deilige ullplagg fra innerst til ytterst som ser frest ut. Kolleksjonen fra jean Paul er like fin til fjellet som i byen, jeg har brukt Femme genseren masse og syntes den er like fresh til boots og en sort bukse som til skiantrekket.

Boblevesten fra Jean Paul finner du HER

Après Ski strikkegenser fra Jean Paul finner du HER

Dette er en skikkelig nostalgisk klassiker som minner meg om noe min pappa hadde i garderoben fra han selv var ung. Den glossy røde boble vesten er så enkel å slenge over ett hvert antrekk på fjellet. På de kaldeste dagene spå fjellet slik som det var i helgen så velger jeg rett og slett å bruke boblevesten fra Jean Paul under boblejakken for da vet jeg at jeg ikke trenger å fryse. Både Jean Paul sin boble vest og Aprés ski strikken er plagg jeg og Egor bruker om hverandre, noe jeg også er veldig fan av. Det er ikke alltid nødvendig å ha dobbelt opp av alle plagg når man kan dele litt på favorittene.

Ullundertøy genser fra Jean Paul finner du HER!

Fleece jakke fra Jean Paul finner du HER!

Lue fra Jean Paul finner du HER!

Lag på lag er noe jeg personlig alltid velger da det er veldig praktisk når man er i aktivitet. Jeg bruker selvsagt alltid ull innerst og den fineste ullundertøygenseren fra Jean Paul med ett lite vintage preg er bare super lekker. Fleece jakken fra Jean Paul er ett must i garderoben da jeg bruker kun denne over ullgensere når jeg går på langrenn når temperaturen er nærmere null. Mens på de kalde dagene holder den varmen godt inne med en boble jakke over. Må bare si at designet på denne er superklassisk og kommer til å bo i garderoben til den er utslitt. Jean Paul er veldig gode på å tenke langsiktig og at vi skal ha en garderobe som er klassisk og som kan kombineres om hverandre uten at noe må byttes ut for ofte etter trendene. Dette er jeg blitt mere bevisst på og tenker at det kan være til hjelp for mange som syntes det er vanskelig å kombinere det de har. Tenk klassisk og varighet så kan alt brukes om hverandre i mye lengre tid.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.