ALL WHITE

Jeg er generelt veldig flink å kun bruke sort når vinteren kommer og jeg skal bli flinkere til å bruke de lyse plaggene hele året, slik som denne dressen. Det er flere som spør hvor den er fra og det er så enkelt som NAKD. Så enkelt å kunne slenge på en dress til julebord og syntes snittet på nettopp denne buksen er ekstra fin med at den krysses over foran. Dress på budsjett!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

🎄 #christmasiscoming

🎄 #christmasiscoming

Ad: På bloggen finner du mine favoritter fra @jeanpaul_norge sin eksklusive Ski Capsule Collection som nå er i butikk ⛷🎿 ❄️ En av tingene jeg digger ekstra mye med Jean Paul er de gode kvalitetene og klassiske designene som varer år etter år 🖤❄️. #jeanpaulnorge

Ad: På bloggen finner du...

Power suit!w

Power suit!w

Leg day 🤞🏼

Leg day 🤞🏼

p u f f ❄️

p u f f ❄️