OSLO

Noen små idylliske snaps fra ett lite koselig familie julebord på Grand! Jeg syntes Oslo er ekstra vakkert nå og håper alle tar seg tid til å trekke innover seg litt julestemning i sentrum akkurat nå. Jeg kjenner jeg blir skikkelig glad og fylt med ekstra energi av å få en liten kveld i diss vakre omgivelsene i en eller ganske vanlig hverdag. Å smake på deilige julesmaker på markedet i Oslos lille Jul I vinterland og bare se på alle de ulike menneskene som som rører seg rundt er rett og slett veldig inspirerende.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Looking in to the weekend like 😎💫

Looking in to the weekend...

My VALENTINE ❤️❤️❤️❤️ @egorfilipenko

My VALENTINE ❤️❤️❤️❤️ @egorfilipenko

A lovely lunch spot! 🌺👉🏽up on the blog!

A lovely lunch spot! 🌺👉🏽up...

Ad: GIVEAWAY 👀⚡️. Jeg gir bort to par box freshe sneakers fra @jeanpaul_norge til to heldige følgere!! Tag to venner og følg @jeanpaul_norge og jeg trekker to heldige den 23 februar ✨🎊👯‍♂️. #jeanpaulnorge

Ad: GIVEAWAY 👀⚡️. Jeg gir...

t a x i  life 🙋🏽‍♀️🚕

t a x i life...