STRØMPEBUKSER PÅ BUDSJETT

Jeg syntes det er vanskelig å finne gode strømpebukser som holder bra, sitter godt på rumpa og uten den kraftige sorte kanten på lårene. Jeg har en julebordsfavoritt fra HM som ligger rundt 99,- og den er passe shiny og holder godt i forhold til pris. Tenkte bare å nevne at jeg kunne brukt M i denne siden jeg er så lang og liker å få dratt den godt på.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Ieva Zule
  December 12, 2019

  Takk for tipset. Min favorittblogger 🙂

  • Benedicthe
   December 12, 2019

   tusen takk <3

Ad: Thank you for celebrating and encouraging woman arround the world to have their own individuality and uniqe style ❤️💃🏽 i just bought these lovely pair of shoes @enibbana www.enibbana.com ❤️🦋

Ad: Thank you for celebrating...

Denim day 🦋

Denim day 🦋

All time favourite - crispy white shirt 🤍

All time favourite - crispy...

🖤🤍

🖤🤍

q u i c k f i x 👉🏼

q u i c k...