CLEANED OUT THE CHRISTMAS

Julen er endelig ryddet ut og kvelden kan nytes med ett glass rødvin. Det kjennes godt å få vekk alt rot og julesmåplukk. Etter lang juleferie og sykdom på hytta har jeg en TO DO liste som er litt endeløs. Jeg har masse jobb som henger etter og må ta tak i alt her hjemme som, bla. vaske en hel haug med klesvask, pakke ut av bagger, brette tøy, og få ryddet hele heimen. Jeg tenkte å oppdatere dere med news på bloggen samt å få oppdatert Tisen min med en hel del plagg som trenger nye eiere ila uken så det er bare å følge med på min konto Bybenedicthe. Om det er noe du eit kunne tenke deg som ikke ligger ute er det selvsagt også bare å sende meg en DM her, på Tise eller på instagram!

Fin kveld til deg <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
 • Kine
  January 13, 2020

  Hvor er taklampa over sofaen fra? 🙂

  • Benedicthe
   January 14, 2020

   milla boutique <3

 • Cathrine
  February 26, 2020

  For et vakkert hjem du har ?

  • Benedicthe
   February 28, 2020

   TUSEN TAKK <3 <3