JEG GIR BORT ÅRETS BESTE START

REKLAME

INSTAGRAM GIVEAWAY!!

På instagram gir jeg nå bort 2 gruppe-PT-timer til 4 personer på @optimaltrening med meg og min PT @mengstad med mulighet for å fortsette samarbeidet til en billig penge lenge.PT-timene blir om ca 2 uker. 💪🏼 For å delta må du følge meg, min PT @mengstad og tagge en venn de vil trene sammen med. Vinner trekkes 23 januar. 👊🏼👊🏼👊🏼

Jeg håper på at nettopp du vil bli med meg på årets beste kick start med min PT på Optimal !!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Ad: Thank you for celebrating and encouraging woman arround the world to have their own individuality and uniqe style ❤️💃🏽 i just bought these lovely pair of shoes @enibbana www.enibbana.com ❤️🦋

Ad: Thank you for celebrating...

Denim day 🦋

Denim day 🦋

All time favourite - crispy white shirt 🤍

All time favourite - crispy...

🖤🤍

🖤🤍

q u i c k f i x 👉🏼

q u i c k...