GOOD HAIR CARE

REKLAME

Jeg skal dele en hemmelighet med dere som har gjort at håret mitt har vokst ekstra mye og er enda sunnere nå!

Jeg har lenge jobbet med å la håret få vokse ut slik at alt er sunt og tykt fra rot til spiss. Da blir det så fint både når det blir klippet og tuppene er tykke og stylingen blir mye finere. Jeg har dessverre opplevd noen perioder som har vært ganske stressende der jeg har mistet en del hår og særlig i vikene. Derfor har jeg startet å bruke HAIR CARE for at håret skal få en boost til å vokse ut igjen og ikke minst bli ekstra sunt og blankt. Kosttilskuddet HAIR CARE har jeg brukt i ca 2 måneder og jeg kan skrive under på at håret har vokst og alle småhårene som er mistet er på vei tilbake. Selv frisøren min la merke til at håret har vokst ekstra mye i denne perioden, noe som er litt moro.


Akkurat nå tilbyr HAIR CARE nesten 50% på kosttilskuddet som gir hårveksten en boost HER!

Hemmeligheten er enkel, nemlig HAIR CARE!! Jeg hadde faktisk ikke trodd at HAIR CARE skulle gjøre en så stor forskjell, men det gjorde det absolutt. hodebunnen er fylt med korte hår på rund 4 cm. Jeg anbefaler også å lese flere gode erfaringer med HAIR CARE som du finner på deres webside HER!

Bare se hvor mye blankere og sunnere håret har blitt av HAIR CARE på denne korte tiden!

Jeg har tittet og lest om ulike kosttilskudd som kan hjelpe håret til å vokse og er veldig glad jeg startet å bruke HAIR CARE. Jeg tar den daglige dosen som er anbefalt- to tabletter daglig til frokosten og morgenkaffen for det passer i min rutine slik at jeg husker på de. Her kan man legge til dette til middag, kveldstedd, make up rutinen- alt etter hva som er enklest for hver enkelt å huske på. HAIR CARE tilfører næringsstoffene hodebunnen trenger for at veksten skal dannes eller økes. Inneholdet i tablettene er konsentrert av biotin,, selen, hire, kobber, sink og ølgjær.

Jeg trener en rundt 3 dager i uka så jeg vasker som regel håret mitt hver dag. I tillegg styler jeg håret masse med både produkter, krølltang og varmebehandling. Siden håret blir ganske hardt kjørt bare av dette er det perfekt å kunne forebygge yttligere slitasje på håret ved å ta HAIR CARE.

TILBUD!!!

Minner om at HAIR CARE har nesten 50% akkurat nå og det jeg vil anbefale deg å teste ut produktet for en skikkelig hair boost. Du finner det HER!!!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
  • Vera Lunde Preutz
    January 14, 2020

    Jeg oxo tror det hjelper.holder på med detta jeg oxo..små fine hår kommer tilbake ja..stemmer det.

  • Yassamen tukamchi
    April 14, 2021

    Jeg har brukte denne produkt det er super bra for hår og nail 👍