CREAMY PASTA MANIA

En ny cremay pastafavoritt i hus!

Dette trenger du til 2 porsjoner :

-250g pasta tagiatelle

-En pakke bacon

-Spar min 2 dl av pastavannet

-En neve noe annet kjøtt, vi brukte pruscuttio crudo (også godt med kylling)

-4 hvitløksfedd

-1 sjalottløk (stor) Eller 2 små.

-2 chili (grovhakkede) Kan tilpasses etter eget ønske

-En halv raspet parmesan

-En neve persille

Kok opp en stor kjele med vann og tilsett en klype salt, la vannet koke opp før du tilsetter pastaen. Hakk opp alle ingredienser etter egen preferanse.

Start å varme olivenolje i en stekepanne, stek opp kylling/bacon/ skinke eller det du vil ha oppi. hell av det stekte kjøttet i en skål og la pannen være slik den er for å beholde smakene. Deretter tilsetter du hvitløk, chili og sjalottløk. Dette kan stå å frese sammen til sjalottløken blir myk/gylden. Tilsett deretter 1 dl fløte og 1-2 dl av pastavannet. Dette skal stå å kokes opp til sausen får mere fyldig konsistens og tilsett minimum 1 dl revet parmesan og persille. Smak til med salt og pepper. Hell til slutt over pastaen som er kokt al-dente i sausen og vend om.

Serveres med fersk revet parmesan og persille på toppen!

VOILA

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.