LONDON BOUND

Reklame- i samarbeid med Visit BritainI helgen sjekket jeg og Egor inn på Hotel Clayton City Of London for en deilig kjæreste helg! Hotellet var i hjertet av Bank Area og det var ett ordentlig fresht møte for vår del. Hotellet lå 100 meter fra undergrunn som er ganske så genialt og det er moro å teste ett nytt område å bo i når vi besøker byen relativt ofte. Med ett vakkert design blandet av nytt og gammelt var det en hjemmekoselig og lun opplevelse å bo her under oppholdet. Å nyte den gode menyen og roomservice med en vakker utsikt i skikkelig London stil var så idyllisk. Vi fikk anbefalt nettopp dette stedet av Visit Britain, og ikke minst @LoveGreatBritain som er en super inspirerende konto å følge på instagram om du vil få øynene opp for en hel del rekke vakre plasser både i London og resten av UK.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming 👀

Weekend is coming 👀

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! 🦚☀️ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! 🖤

Whatever is good for your...

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️