EN LITEN PERLE I COVENT GARDEN

Jeg opplever at vi ofte ramler inn pΓ₯ de samme favorittene nΓ₯r vi er i London, denne gangen har vi testet ut ett par nye steder som virkelig falt i smak. The Ivy i Covent garden var bare super koselig, stemningen var kjempe bra og maten var det beste. Dette er ett sted som er verdt Γ₯ besΓΈke og jeg skal definitivt tilbake hit selv.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming πŸ‘€

Weekend is coming πŸ‘€

Ad: Jean Paul sin vΓ₯rkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! πŸ¦šβ˜€οΈ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vΓ₯rkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! πŸ–€

Whatever is good for your...

πŸ’‡πŸ½β€β™€οΈπŸ’‡πŸ½β€β™€οΈπŸ’‡πŸ½β€β™€οΈ

πŸ’‡πŸ½β€β™€οΈπŸ’‡πŸ½β€β™€οΈπŸ’‡πŸ½β€β™€οΈ