BOOTS MOOD


Et lite sko tips fra meg til deg på en søndag !

Jeg har lenge lett etter de perfekte semskede vår bootsene med hæl, og har funnet de. Disse fra merket Anonymous har jeg tittet på lenge og kan melde om at de er så gode at jeg ikke har brukt noe annet den siste uken. Jeg er heller ikke glad i å fryse på føttene og digger disse varme bootsene med snøring som jeg bruker i hverdagen. Tenkte det var ett fin fint tips da det ikke er så lett å finne de gode modellene som ikke er alt for kostbare.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...