PINK GALLERY

AD

Sketch – En perle og favoritt i London!

Vi er så glade for å være tilbake på Sketch som er ett lite sirkus av en restaurant, med hele 3 barer og to restuaranter i ett bygg er det en opplevelse å få besøke alle avdelinger da de er så særegne og spesielle. Jeg har fra starten hatt ett hjerte for den eventyrlige baren som man møter i kjelleren og ikke minst det rosa vakre galleriet. Hver gang jeg har vært å besøkt denne vakre plassen er menyen endret og det er alltid spennende retter som må testes. Hvert bord får en egen servitør og vinkelner slik at det nesten føles litt kongelig å bli servert igjennom en slik kveld. Det å få besøke Sketch er ikke bare en matopplevelse, det er mye større da vi blir tatt igjennom de ulike rommene og får kjenne på en magisk stemning igjennom en hel kveld. Jeg kan anbefale å planlegge turen hit om du skal besøke London, og det fine er at man kan være i lokalene hele kvelden for det er bare å flytte seg til en av de spennende barene for nydelige cocktails etter middagen.

Jeg ser allerede frem til neste besøk og er så glad for at Visit Britain og @LoveGreatBritain_no tok oss med på denne plassen for denne spesielle opplevelsen nok en gang.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.