SPRING REFRESH

AD

Jeg har fått klippet av en hel del vissent vinterhår og det kjennes super godt å få en touch up på sveisen. siden dere etterspør fargekodene jeg bruker hos Joico vil jeg dele linken hvor fargekoden ligger igjen HER! Frisørsalonger som tilbyr Joico kan sette sammen den eksakte samme kombinasjonen til deg, her kan jeg bla anbefale Maiken på Belatage som er veldig dyktig på min type hårfarge.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...