DINNER FOR ONE

Da jeg var i Milano for kort tid tilbake skulle jeg i utgangspunktet reise med en venninne, men ettersom hun ble syk dro jeg alene. Det var helt topp og jeg hadde flere å treffe i den idylliske storbyen. Men ettersom jeg siste dagen endte opp med å spise middag alene på en amazing plass tenkte jeg å tipse om dette hvis du skal til Milano. Restauranten ligger i Galleria Vittoro Emaluele og gir muligheten for å nyte en deilig middag å se på alle de forbipasserende spennende menneskene. jeg har testet ut flere restauranter i samme gallleria før og syntes dette var så fint og idyllisk. Stedet heter Savani og er verdt å titte innom om du er nettopp her på din neste reise.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.