DINNER FOR ONE

Da jeg var i Milano for kort tid tilbake skulle jeg i utgangspunktet reise med en venninne, men ettersom hun ble syk dro jeg alene. Det var helt topp og jeg hadde flere å treffe i den idylliske storbyen. Men ettersom jeg siste dagen endte opp med å spise middag alene på en amazing plass tenkte jeg å tipse om dette hvis du skal til Milano. Restauranten ligger i Galleria Vittoro Emaluele og gir muligheten for å nyte en deilig middag å se på alle de forbipasserende spennende menneskene. jeg har testet ut flere restauranter i samme gallleria før og syntes dette var så fint og idyllisk. Stedet heter Savani og er verdt å titte innom om du er nettopp her på din neste reise.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...