1 LETTDUNSJAKKE OG 3 LOOKS

AD

Har dere sett Jean Paul sin nye vår kolleksjon? Den er super lekker og i kolleksjonen finner du bla denne deilige lettdunsjakken i flere farger, selv falt jeg for denne champagne fargede. Perfekt i byen og til fjellet! Jeg har stylet jakken på 3 ulike måter slik at du kan se at den passer med alt!

Du finner jakken og vårnyhetene HER !

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...