PÅSKEGENSEREN ER KLAR

Min mamma har strikket den fineste påskegenseren og tenkte å dele den med dere siden det ikke er så lenge til påske og det er ett fint prosjekt å pussle med frem til den tid. Oppskriften får du hos @turium om du skulle ønske å starte på denne selv. Det skal jo sies at den er fin til andre anledninger også, men tenker den blir ekstra fin å ha på fjellet når påskesolen steker i hytteveggen på fjellet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...