LE JOURNAL de JEAN PAUL

ad


Jeg må tipse dere om at Jean Paul har nettopp lanser en ny og inspirerende stilguide – Le Journal de Jean Paul hvor du daglig får gode tips til fresh daglig styling av Jean Paul sin kolleksjon. Du finner Le Journal de Jean Paul på deres webside HER og på Instagram! Absolutt verdt å sjekke ut og følge for god inspirasjon. #lejournaldejeanpaul@jeanpaul_norge 

Kåpen fra Jean Paul finner du HER!

Kjolen fra Jean Paul som jeg har stylet som en topp finner du HER!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...