TURIST I EGEN BY

AD

I helgen tilbragte vi en natt på First hotel Grims Grenka, helt uten barn i vår egen by, ganske så godt å være litt turist selvom vi ikke bor langt unna. En liten avkobling midt i en vanlig hverdag er altså så undervurdert og jeg kan anbefale det på det sterkeste. Dette hotellrommet var jo også litt ekstra staselig med badekar midt i rommet- særlig for meg som elsker å bade ! 🙂 en super atmostfære på hotellet og ikke minst den sentrale beliggenheten midt i hjertet av Oslo!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Denim day 🦋

Denim day 🦋

All time favourite - crispy white shirt 🤍

All time favourite - crispy...

🖤🤍

🖤🤍

q u i c k f i x 👉🏼

q u i c k...

Ad: GIVEAWAY!! Jeg gir bort to gavekort- verdi 1000,- til to heldige følgere. Tag en venn eller to 👯‍♀️ og følg @sostyle.no 🖤 nettbutikken er fylt opp med masse freshe vårnews og jeg gir også mine følgere 20% på hehe shoppen ved bruk av Rabattkode BYB20 🦋 @sostyle.no

Ad: GIVEAWAY!! Jeg gir bort...